Κυριακή 4 Απριλίου 2010

Έρχεται το τρίτο κινηματογραφικό Φεστιβάλ Τρόμου

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Απριλίου θα διεξαχθεί το 3ο Screamin' Athens Horror Film Festival στο Gagarin 205. Συνολικά 22 ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους από διάφορες χώρες θα προβληθούν κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.
Γυρισμένες με μηδενικό προϋπολογισμό, έχοντας στη «ραχοκοκαλιά» τους το μαύρο χιούμορ, οι ταινίες που θα προβληθούν αποτελούν στην πλειοψηφία τους ανεξάρτητες και underground παραγωγές.
Οι περισσότερες έχουν προβληθεί σε σημαντικά διεθνή Φεστιβάλ του είδους και έχουν κατακτήσει διακρίσεις και βραβεία.

Είκοσι δύο ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους, ανάμεσά τους και δύο νέα ντοκιμαντέρ, από Γαλλία, Καναδάς, Γερμανία, Ολλανδία, Ρουμανία, Βραζιλία, Αργεντινή, Αυστραλία και Ηνωμένες Πολιτείες δίνουν φέτος το παρόν.
Μίνι-αφιέρωμα θα πραγματοποιηθεί στην Τουρκία, από την οποία προέρχονται τέσσερις ταινίες, ανάμεσά τους και η πρώτη ταινία ζόμπι στην ιστορία του τουρκικού σινεμά.
Για πρώτη φορά θα παρουσιαστούν και δύο ελληνικές συμμετοχές με ταινίες μικρού μήκους.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα λειτουργήσουν - στο χώρο του εξώστη- οι εκθέσεις δύο νέων καλλιτεχνών. Η πρώτη του Smokechapel -που επιμελήθηκε και το artwork του φεστιβάλ - με τίτλο Μoribund και η δεύτερη της Virtzinia (Art of Sin Design) με τίτλο Psychostasis.
Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...