Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ... στη Μύγα

Την Πέμπτη 22 Απριλίου, εγκαινιάζεται η έκθεση φωτογραφίας  της Ρούλας Βλάχου με τίτλο “Έξω – Εγώ, ExternalSelf, την στιγμή που οι 9ΜΜ, θα σκορπίζουν τις δυνατές και μεστές μουσικές τους στο χώρο. Είναι η στιγμή που το σύγχρονο φωτογραφικό βλέμμα , φλερτάρει με τη σύγχρονη ροκ άποψη.

ΕΞΩ-ΕΓΩ EXTERNAL-SELF

Άνθρωποι.
Η εικόνα μας. Αυτή που βλέπουμε, που δείχνουμε.
Τα ρούχα και τα εκάστοτε αντικείμενα που χρησιμοποιούμε για να παίξουμε ένα ρόλο στη σκηνή της πραγματικότητας, του κόσμου.
Η εικόνα με την οποία προσεγγίζουμε τους γύρω μας. Αυτή που πρώτη κυριαρχεί στον κάθε διάλογο μεταξύ μας. Αυτή  που κρύβει η διαφωτίζει ενίοτε τη διάθεση μας. Αυτή που μιλά πρώτη για την εξωτερική μας προσωπικότητα.
Εικόνες ανθρώπων χωρίς αυτούς, δίχως τα σώματα τους. Η εικόνα τους μέσα από τα ρούχα τα οποία είναι κατασκευασμένα από χαρτί και από καθημερινά αντικείμενα.

9ΜΜ
Ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη, ελληνική ροκ μπάντα, έχει στο ενεργητικό της σημαντικές εμφανίσεις σε πραγματικά ζωντανούς Αθηναϊκούς χώρους, ενώ πρόσφατα  ολοκλήρωσε το πρώτο τους επίσημου video clip.
Πάθος, ενέργεια, δυναμισμός, αλλά και έντονη κοινωνική ανησυχία είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις ζωντανές εμφανίσεις των 9ΜΜ, με αποτέλεσμα να γίνονται πάντα συναρπαστικές.
Τα μέλη των 9ΜΜ έχουν μακροχρόνια παρουσία στα μουσικά πράγματα της χώρας απαριθμώντας πολλές συμμετοχές σε ροκ συγκροτήματα και συνεργασίες με σημαντικά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Μια διαφορετική βραδιά, στην καρδιά της Αθήνας, που δεν πρέπει να χάσει κανείς.
www.myspace.com/9mmgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...