Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

48 Hour Film Project Athens 2010 από 14 Μαΐου


Το κορυφαίο διεθνές διαγωνιστικό φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους 48 Hour Film Project Athens 2010 αγκαλιάζει φέτος με τη δυναμική του τα πρωτοεμφανιζόμενα 48 Hour Music Project και 48 Hour Fashion Project.
Tο 48 Hour Film Project ξεκίνησε, ως γνωστόν, από την Ουάσινγκτον και διεξάγεται πλέον σε 86 πόλεις ανά τον κόσμο, ενώ έχουν λάβει μέρος περισσότεροι από 6 εκατ. κινηματογραφιστές και δημιουργοί.
Την κριτική επιτροπή του φεστιβάλ απαρτίζουν κάθε χρόνο καταξιωμένες προσωπικότητες του ελληνικού κινηματογράφου. Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του 48HFP Athens 2010 είναι ο βραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης Νίκος Περράκης.  
Τα 48 Hour Music Project και 48 Hour Fashion Project είναι εμπνευσμένα από το 48 Hour Film Project. Το πρώτο είναι ένα καινοτόμο διαγωνιστικό μουσικό φεστιβάλ, όπου για κάθε ομάδα που παίρνει μέρος κληρώνεται το είδος του τραγουδιού ή της μουσικής που θα πρέπει να δημιουργήσει και καλείται να το παραδώσει ολοκληρωμένο μετά από 48 ώρες.
Το 48 Hour Fashion Project είναι το πιο fashionable φεστιβάλ της πόλης. Για κάθε ομάδα κι εδώ κληρώνεται το είδος του ενδύματος που πρέπει να δημιουργήσει και καλείται να παραδώσει ένα ολοκληρωμένο ένδυμα σε… 48 ώρες. Τους νικητές περιμένουν δώρα αλλά και σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες.
Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι μέχρι τις 5 Μαΐου και το φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 14 Μαΐου μέχρι τις 8 Ιουνίου.
Περισσότερες πληροφορίες: www.48hourproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...