Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Η Ελένη σε "σπίτι" του Μεταξουργείου

Ενας ρόλος-έκπληξη για την Ελένη Γερασιμίδου Η σπουδαία μας κωμικός θα υποδυθεί μια τσατσά στο νέο έργο που γράφουν πυρετωδώς για τον χειμώνα οι Ρέππας - Παπαθανασίου. Μια ιδέα που μόλις ξεκίνησαν να επεξεργάζονται στο μυαλό τους οι δημιουργοί το πρώτο πρόσωπο που σκέφτηκαν ήταν η Ελένη Γερασιμίδου!

«Ενας ρόλος-έκπληξη που θα ξαφνιάσει» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πριν από λίγο καιρό η ηθοποιός στην «Espresso», χωρίς όμως να αποκαλύψει το παραμικρό.

Η... περιέργεια σκοτώνει τη γάτα. Υστερα από πολύ καλό ρεπορτάζ, ξεδιπλώσαμε τον μίτο της Αριάδνης. Στη συγκεκριμένη περίπτωση της Ελένης. Σε οίκο ανοχής εκτυλίσσεται η πλοκή της καινούργιας κωμωδίας που γράφουν αυτό τον καιρό με πολλή όρεξη οι Μιχάλης Ρέππας -Θανάσης Παπαθανασίου. Ενας τύπος κληρονομεί ένα σπίτι κάπου στο Μεταξουργείο και όταν πάει να δει τον χώρο, ανακαλύπτει μέσα από κωμικές καταστάσεις πως πρόκειται για οίκο ανοχής.

Τον ρόλο της τσατσάς του εν λόγω οίκου ανοχής θα ερμηνεύσει η Ελένη Γερασιμίδου (που είχε μια περιπέτεια με την υγεία της φέτος και διέκοψε τις εμφανίσεις της στην «Αττική Οδό», που έγραψαν οι ίδιοι). Η καλή ηθοποιός έχει αναρρώσει και το δίδυμο γράφει πάνω της έναν κωμικό ρόλο που θα συζητηθεί πολύ. Το έργο θα το σκηνοθετήσουν οι ίδιοι οι συγγραφείς και θα ανέβει στο θέατρο «Πειραιώς 131». 

Μια και αναφερόμαστε στο εν λόγω δίδυμο, να τονίσουμε ότι η «Αττική Οδός» θα παιχτεί και του χρόνου, καθώς είχε καλλιτεχνική αλλά και εμπορική επιτυχία φέτος.



ΤΕΤΑ ΤΣΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...