Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Μάλκοβιτς... ο αντεροβγάλτης

Ο Τζον Μάλκοβιτς έρχεται στην Ελλάδα ως Τζακ ο αντεροβγάλτης. Ο ηθοποιός αποδέχτηκε  πρόσκληση και έρχεται στη χώρα μας για μία και μοναδική παράσταση. Το έργο, που έκανε πρεμιέρα στη Βιέννη τον Ιούλιο 2009, θα έρθει στην Αθήνα προτού παρουσιαστεί στο Λονδίνο και το Βερολίνο.

Μια ιδιαίτερη παράσταση μουσικού θεάτρου που παρουσιάζει την αυτοβιογραφία του 
Jack Unterweger, συγγραφέα και δημοσιογράφου, αγαπημένου της βιεννέζικης ελίτ, που κατηγορήθηκε για σειρά δολοφονιών. Ο διάσημος ηθοποιός, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, υποδύεται τον Jack Unterweger, ενώ κατά τη διάρκεια του έργου θα συνοδεύεται μουσικά από την Ορχήστρα της Βιέννης.

Ο ηθοποιός, γοητευμένος από τον ρόλο τον οποίο υποδύεται, δηλώνει: «Πάντα με προκαλούσαν και με προκαλούν η αποπλάνηση και η γοητεία που μπορεί να ασκεί ένας δολοφόνος». Μαζί με τον Τζον Μάλκοβιτς στην ίδια σκηνή θα βρεθεί και ο Ρόμπερτ Γουίλσον.

Δεν είναι μόνο οι δυο τους που θα πατήσουν το πόδι τους σε ελληνική σκηνή. Ο διάσημος βραβευμένος συγγραφέας, ηθοποιός και σκηνοθέτης 
Steven Berkoff, για πρώτη φορά μεταφέρει στην Αθήνα την προσωπική του επιτυχία από τη λονδρέζικη και διεθνή σκηνή. Οι μοχθηροί χαρακτήρες του Σαίξπηρ μέσα από τα πρωτότυπα κείμενα του συγγραφέα ερμηνεύονται και σχολιάζονται από τον ίδιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...