Κυριακή 25 Απριλίου 2010

"ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2008-2013" Αξιολογήσεις προτάσεων από την WORLD-CEF


EYΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΕΧΡΙ €200.000 - Ενδιαφέρει  καλλιτέχνες: Ηθοποιούς και Χορευτές που θέλουν να πάνε τα όνειρά τους πιό πέρα....

Από το 1996 η ανοδική  πορεία της Πολιτιστικής Εταιρείας WORLD-CEF στον χώρο του «πολιτισμού» συνεχίζεταιε με την αυξανόμενη έγκριση και Ελληνικών προτάσεων στο Ευρωπαϊκό Καλλιτεχνικό πρόγραμμα «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ», που εν όψει του νέου κύκλου προγραμμάτων για το έτος 2011 θέλουμε να σας ενημερώνουμε ότι προχωράμε νέα projects ( η κατάθεσή των προτάσεων είναι τον Σεπτεμβρίο 2010) και ίσως να είναι και για σας μία ευκαιρία για μία «καλή» επιχορήγηση της τάξεως των € 200.000 για να πάει πιο πέρα τις φιλοδοξίες και τα σχέδια σας.

Φιλοδοξίες και σχέδια που εμείς όμως δεν θέλουμε να καλλιεργήσουμε με ψεύτικες υποσχέσεις μία και η WORLD-CEF αποφασίζει μέσα από την πολύχρονη πλέον πείρα της, ανάλογα την σοβαρότητα του σκεπτικού και την ποιότητα της πρότασης, να ενταχθείτε σε ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα, που γίνεται αφού μελετήσουμε την πρότασή σας και δούμε ότι το ποσοστό επιτυχίας είναι πάνω από 65%, πιστεύοντας έτσι ότι και εμείς βάζουμε ένα μικρό λιθαράκι στο κεφάλαιο «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ».

Η «ΓΟΥΟΡΛΝΤ–ΣΕΦ» ασχολείται με την διαχείριση και οργάνωση πολιτιστικών προγραμμάτων και εκδηλώσεων, ραδιοφωνικών / τηλεοπτικών / θεατρικών - χορευτικών παραγωγών, τα περισσότερα εντασσόμενα σε προγράμματα της Ευρωπαϊκής 'Ένωσης.

Η πείρα και οι επιτυχίες της «ΓΟΥΟΡΛΝΤ -ΣΕΦ» στην σύνταξη, παρουσίαση, διαχείριση και διεκπεραίωση προτάσεων στην Ε. Ε. μας κάνουν να πιστεύουμε ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε ουσιαστικά. Εάν έχετε εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (εν λειτουργία πάνω από ένα έτος) και πρωτότυπες προτάσεις / ιδέες, εμείς μπορούμε να τις υλοποιήσουμε σε συνεργασία με άλλους 3-4 Ευρωπαίους συναδέλφους σας, από το Διεθνές πελατολόγιο μας -που είναι υποχρεωτικοί για την συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα- δημιουργώντας ένα πρόγραμμα που θα αποτελείται από κάθε μορφής Τέχνη με εργαστήρια, σεμινάρια, παραστάσεις, συνδυασμός πολυμέσων, συμπόσιο ή και εικαστική παρουσίαση.

H εταιρεία μας απο το 1996 μέχρι σήμερα έχει ολοκληρώσει πάνω από 20 προγράμματα με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.(δείτε στο site μας:http://www.facebook.com/l/fb6c9;www.worldcef.eu)

Η φετινή ανταπόκριση είναι αυξημένη και ήδη μελετάμε αρκετές προτάσεις, Ελληνικές, Ισπανικές και Αγγλικές. Ο χρόνος όλων μας πολύτιμος και περιορισμένος έτσι άν πραγματικά ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε σε αυτό το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα, επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο – μπορούμε να αξιολογούμε προτάσεις για λίγες ημέρες ακόμη - για να συζητήσουμε από κοντά τις δυνατότητες κάποιας πρότασης σας για το 2011 στο πρόγραμμα «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2008-2013».

Εύη Σφηκάκη και Κατερίνα Μαγαράκη http://www.facebook.com/l/fb6c9;www.worldcef.eu – info@worldcef.eu 210-7566120 / 697 283 7020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...