Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

«Οι άνθρωποι που εργάζονται για τον πολιτισμό, περνάνε στα αζήτητα. Οι λίγες εξαιρέσεις δεν αρκούν για να κάνουν τη διαφορά»

Αγγελοπούλου, Κετσελίδης, Τσαλταμπάσης
Συνέντευξη με τη συγγραφέα Αργυρώ Αγγελοπούλου

Κυρία Αγγελοπούλου, ποια είναι η υπόθεση του βιβλίου σας / μιούζικαλ "ΡΟΚ Α Μπίλυ ο ζουμερός!";
Μια μικρή ρώγα σταφύλι, ο Μπίλυ, αποφασίζει να δραπετεύσει από το τσαμπί του, τον Πολυκράτη, για να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι και να γνωρίσει τον κόσμο. Στην περιπέτειά του, ανακαλύπτει την αξία της πραγματικής φιλίας και την ομορφιά της ζωής, όταν την μοιράζεσαι με τον διπλανό σου.
Μέσα από ανατροπές, αστείες, αλλά και επικίνδυνες καταστάσεις, ο Μπίλυ θα καταφέρει να κερδίσει την αγάπη, τόσο των συμπρωταγωνιστών του, όσο και του αναγνώστη.
Είναι ένα παραμύθι για μικρά αλλά και για "μεγάλα παιδιά", γιατί μέσα από τους χαρακτήρες του πολλοί από εμάς θα αναγνωρίσουμε τον εαυτό μας. Εξάλλου, όλοι μας κατά βάθος κρύβουμε μέσα μας ένα παιδί, που τα κοινωνικά πρότυπα δεν μας αφήνουν να το εξωτερικεύσουμε.
Όλη η ιστορία του Μπίλυ δίνεται με έναν θεατρικό / κινηματογραφικό τρόπο, όσον αφορά το κείμενο, τους διαλόγους αλλά και τους στίχους που αφορούν μέρος της δράσης και έχουν "ντυθεί" με μουσική.
Τα 18 τραγούδια του cd του βιβλίου ερμηνεύουν αξιόλογοι καλλιτέχνες, οι οποίοι υποδύονται και τους ρόλους των ηρώων: ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Έλντα Πανοπούλου, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, η Πένυ Ξενάκη, η Σοφία Βόσσου, η Βάσια Τριφύλλη, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, ο Τζίμης Πανούσης, ο Χρήστος Δάντης, ο Γιάννης Μπέζος και η Φιόνα Τζαβάρα.    ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...