Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση η Ζα Ζα Γκαμπόρ

Η παλαίμαχη ηθοποιός Ζα Ζα Γκαμπόρ, πάλαι ποτέ ντίβα του Χόλιγουντ, εισήχθη χθες σε νοσοκομείο του Λος ’ντζελες, όπου θα υποβληθεί σε μερικό ακρωτηριασμό του δεξιού ποδιού της, ανακοίνωσε ο σύζυγός της.

Η υγεία της Γκαμπόρ, που πιστεύεται ότι είναι ηλικίας 93 ετών, είναι σε κακή κατάσταση από τον περασμένο Ιούλιο, οπόταν έπεσε και έσπασε το ισχίο της.

Ο τραυματισμός της κακοφόρμισε και εξελίχθηκε σε γάγγραινα, τόνισε ο σύζυγός της Φρειδερίκος πρίγκιπας του ’νχαλτ.
Μετά την προειδοποίηση των γιατρών της ότι η ζωή της κινδύνευε άμεσα εάν δεν προχωρήσει σε ακρωτηριασμό του ποδιού πάνω από το γόνατο, η Γκαμπόρ «με φωνές και στριγγλιές» επέμεινε να περάσει την Πρωτοχρονιά στο σπίτι της με το παραδοσιακό γεύμα της με σαμπάνιες και χαβιάρι, πρόσθεσε ο ίδιος.

Τελικά, η Γκαμπόρ εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο του Παν/μιου UCLA και χθες ετοιμαζόταν για την εγχείρηση, η οποία μολονότι παρουσιάζει κάποιες δυσκολίες εξαιτίας της προβεβηκυίας ηλικίας της ασθενούς, σε περίπτωση επιτυχίας θα της προσθέσει ακόμη περισσότερα χρόνια βίου, τονίζει ο εκπρόσωπός της Τζον Μπλάνσετ.

Η ουγγρικής καταγωγής Γκαμπόρ είναι ιδιαίτερα γνωστή για τις ερμηνείες της σε κλασσικές ταινίες της δεκαετίας του 50, όπως το «Μουλέν Ρουζ» και το «Λιλί».

Η Γκαμπόρ παντρεύθηκε εννέα φορές και το 1989 εξέτισε ποινή τριήμερης κράτησης διότι χαστούκισε αστυνομικό ο οποίος «ετόλμησε» να τη σταματήσει ενώ οδηγούσε. Ατάραχη όταν βγήκε από τη φυλακή παραπονέθηκε για την ποιότητα του φαγητού που σερβίρεται στο κρατητήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...