Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Μουσική και θέατρο στο 1ο Φεστιβάλ Μαρώνειας – Σαπών στην Ροδόπη

Θέατρο, συναυλίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν στο 1ο Φεστιβάλ Μαρώνειας - Σαπών που θα διοργανωθεί από τις 10 Ιουλίου έως τις 20 Αυγούστου. Το πρόγραμμα της καινούργιας αυτής διοργάνωσης, που παρουσίασε ο δήμαρχος Σαπών, Ηλίας Ιωαννάκης, περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- θεατρικές παραγωγές, όπως το «Εκείνος κι Εκείνος» του Μουρσελά, από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, με πρωταγωνιστές τους Τάσο Χαλκιά και Πάνο Σκουρολιάκο, το «Γάλα» με την Αννα Βαγενά, καθώς και παιδικό θέατρο.

Θα γίνουν επίσης, συναυλίες των Θάνου Μικρούτσικου - Χρήστου Θηβαίου, Δημήτρη Ζερβουδάκη, Γιώργου Ανδρέου, Λάκη Χαλκιά σε συνεργασία με την Ορχήστρα Εγχόρδων Θράκης, καθώς και η συνάντηση της Αρετής Κετιμέ και του Ορχάν Οσμάν, σε μελωδίες της Μεσογείου.
Η αυλαία του 1ου Φεστιβάλ Μαρώνειας - Σαπών ανοίγει την Κυριακή, στο αρχαίο θέατρο Μαρώνειας, με την παράσταση «Βάκχες» σε παραγωγή του Παντελή Παυλίδη και με τη συμμετοχή συντελεστών από την Ελλάδα, την Αφρική και την Ινδία. Οι χώροι που θα φιλοξενήσουν στη συνέχεια τις εκδηλώσεις του κορμού του Φεστιβάλ θα είναι -εκτός από το αρχαίο θέατρο- το θέατρο της Χελιδονόπετρας και η Μαρμαρίτσα.


piazzadelpopolo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...