Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Προσαρμόζεται στην κρίση η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης

Η Κινηματογραφική λέσχη Θεσσαλονίκης καθιερώνει φέτος για πρώτη χρονιά τη σημαντική έκπτωση του 50% στη συνδρομή των μελών της, για νέους έως 30 ετών. Η Λέσχη, δεν θα μπορούσε να αγνοήσει τις ανάγκες της εποχής, γι' αυτό και προσαρμόστηκε στα νέα οικονομικά δεδομένα, ικανοποιώντας τους κινηματογραφόφιλους.

Για την εγγραφή τους τα νεοσύστατα μέλη, θα πληρώνουν το ποσό των 10 ευρώ, και για συνδρομή 20 από 40 ευρώ. Το μη κερδοσκοπικό αυτό σωματείο, ιδρύθηκε το 2008, από ομάδα φίλων του κινηματογράφου και βρίσκεται στην 4η χρονιά λειτουργίας της.

Οι προβολές γίνονται μερικές Δευτέρες του μήνα, στον κινηματογράφο Φαργκάνη για τα τακτά μέλη και τους φίλους της λέσχης.

Οι ταινίες που προβάλλονται, διακρίνονται για την ποιότητά τους. Η επιλογή γίνεται από το 5μελές Διοικητικό Συμβούλιο και πραγματεύονται διαχρονικά αλλά και σύγχρονα κοινωνικά θέματα.

Την ερχόμενη Δευτέρα 5 Δεκεμβριου 2011, στις 21.00, θα προβληθεί μια ταινία βουλγάρικης παραγωγής, «Ο κόσμος είναι μεγάλος και η σωτηρία της ψυχής βρίσκεται στη γωνία», σε σκηνοθεσία του Στέφαν Κομαντάρεφ.

Info:
Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης
cinelesxithess@gmail.com
6945 552017 και 6974 992220
Site: http://cinelesxithess.hostzi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...