Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010

Ένα show…ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ

Όταν το θέαμα συναντά την ποιότητα στο art gallery café οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου στο ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ σε Τελευταία Παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε η θεατρική ομάδα «Ρακοσυλλέκτες» και το μουσικό σχήμα «DUO» με το ανατρεπτικό χιούμορ και την τρελή τους διάθεση σε ένα show…ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ

Ένα show σχολιασμού, αυτοσαρκασμού, σάτιρας, και γέλιου.

Παρουσιάζουν την φαιδρή πλευρά της πραγματικότητας και της καθημερινότητας. Στη διάρκεια του show, μπορούν να συμβούν τα πάντα, θα σατιρίσουν, θα προκαλέσουν, θα πειράξουν, θα τραγουδήσουν και γενικά θα κάνουν οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει κέφι και γέλιο.... Οτιδήποτε πέσει στην αντίληψη τους δεν θα το αφήσουν να πέσει κάτω, με μοναδικό στόχο να σκορπίσουν αβίαστα το χαμόγελο και το κέφι.

Την Τρίτη 26 Οκτωβρίου ξαναζωντανεύει η ΒΡΑΔΙΑ ΠΙΑΝΟ-BAR με τον Αλέξη Ναθαναήλ (πιάνο-φωνή) και τη Μίλλυ Στύλογλου (φωνή).
Για τους εραστές του ΠΙΑΝΟ-BAR και τους φίλους της καλής μουσικής η art gallery café δίνει την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα. 

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ & ο ΣΟΛΗΣ ΜΠΑΡΚΙ σε  αυτοσχεδιασμούς τζαζ πάνω στη μουσική του Μπετόβεν. Ο μεγάλος Έλληνας πιανίστας συναντά τον σημαντικό κρουστό Σόλης Μπαρκί

art gallery café  ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 1 & ΓΑΛΗΝΟΥ, ΒΟΥΛΑ, 16673 210 8958866

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...