Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

ΕΝΑ ΒΟΤΣΑΛΟ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ Με τον Παύλο Χαικάλη

Στο Θέατρο ΓΚΛΟΡΙΑ, για την θεατρική σεζόν 2010 – 2011, θα ανεβεί η αξέχαστη κωμωδία των Χρήστου Γιαννακόπουλου - Αλέκου Σακελλάριου  «Ενα βότσαλο στη λίμνη», σε σκηνοθεσία Κώστα ΤσιάνουΤον ρόλο του πιστού συζύγου μέν, αλλά τσιγγούνη δε Μανώλη Σκουντρή, θα υποδυθεί ο Παύλος Χαικάλης.  Η έναρξη των παραστάσεων προγραμματίζεται για τις αρχές Οκτωβρίου 2010.
1952 Ο ¨Ελληνας κωμικός (όπως των αποκαλούν) Βασίλης Λογοθετίδης, υποδύεται στον κινηματογράφο τον ρόλο του πιστού αλλά τσιγγούνη συζύγου, ο οποίος μετά απο 12 χρόνια έγγαμου βίου, κάνει το μοιραίο λάθος να παρασυρθεί απο τον συνέταιρό του, σε μια ξέφρενη βραδιά γλεντιού και αλόγιστης σπατάλης με δύο όμορφες Ελληνοαμερικάνες. Μια μοιραία σύμπτωση, ήταν η αιτία που άλλαξε την καθημερινότητα της  οικογένειας  Σκουντρή και απέδειξε πώς οι αληθινές αξίες υπάρχουν δίπλα μας, αλλά πολλές φορές τις αγνοούμε, γιατί απλά τις θεωρούμε δεδομένες.
2010  Ο Παύλος Χαικάλης, θα υποδυθεί τον ρόλο του Μανώλη Σκουντρή, με σύζυγο την Αριέττα Μουτούση (στο ρόλο της Βέττας) και συνέταιρο τον Χάρη Σώζο (στο ρόλο του Γιώργου). Τις όμορφες Ελληνοαμερικάνες ‘Εβελυν και Μάργκαρετ θα υποδυθούν αντίστοιχα οι Νικολέττα Καρρά και Ιωάννα Ασημακοπούλου. Τον θίασο που θα μας χαρίσει στιγμές ψυχαγωγίας, αλλά και αυτογνωσίας, πλαισιώνουν, οι Φωτεινή Ντεμίρη, Θεόδωρος Ρωμανίδης, Γωγώ Κατσιαννάκου. 
Τα σκηνικά  και κοστούμια θα επιμεληθεί ο  Άγγελος Μέντης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...