Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Xριστουγεννιάτικο Bazaar του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης

Στον εκθεσιακό  χώρο του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, διοργανώνεται για 10η συνεχή χρονιά το χριστουγεννιάτικο Bazaar. Η μεγάλη εκδήλωση που έγινε θεσμός του Μουσείου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010, από τις 11.30 έως τις 20.30.   
Στους φιλόξενους εκθεσιακούς χώρους του μουσείου θα στήσουμε και πάλι μια ανοιχτή γιορτή αγοράς δώρων, ένα σύγχρονο πανηγύρι τέχνης με χρηστικά αντικείμενα υψηλής αισθητικής τα περισσότερα από αυτά, ειδικές εκδόσεις του ΜΜΣΤ, βιβλία τέχνης και έργα ζωγραφικής, χαρακτικής και φωτογραφίας γνωστών καλλιτεχνών. 
Με βασικό σκοπό τη στήριξη των μουσειοπαιδαγωγικών προγραμμάτων αλλά και των άλλων εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων του μουσείου, το ΜΜΣΤ προσκαλεί όλους εσάς σε ένα πραγματικά εορταστικό bazaar.  
Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του ΜΜΣΤ, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μια χαρούμενη και  γιορτινή ημέρα με καφέ, κρασί και μουσική.  
Αν λοιπόν, επιθυμείτε την αγορά των πιο πρωτότυπων και καλαίσθητων δώρων επισκεφτείτε το ΜΜΣΤ και γιορτάστε μαζί μας μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα με εκπλήξεις για τα παιδιά και τους μεγάλους.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...