Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ

Το REX μεταμορφώνεται στο απόλυτο Music Theater για να υποδεχτεί ένα μοναδικό show!

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η φωτογράφηση που έγινε στο REX για την καινούρια μουσικοχορευτική παράσταση της Νίνας Λοτσάρη που ανεβαίνει στα μέσα Νοέμβρη στην ιστορική σκηνή με τίτλο “Επιχείρηση Μάτα Χάρι”.

Το αποτέλεσμα υπογράφει ο γνωστός φωτογράφος John Μητρόπουλος, κοστούμια-styling ο Πάνος Σταυριανός και το σχεδιασμό των κοστουμιών της Νίνας Λοτσάρη ο Δημήτρης Ντάσιος.

Παρόντες στη φωτογράφηση οι πρωταγωνιστές: o Μέμος Μπεγνής, ο Χάρης Ρώμας, η Τάνια Τρύπη και ο Γιάννης Σκουλάς, o Θάνος Σταθόπουλος(κλακέτες), η Ελένη Γιαννοπούλου φλαμένκο) και οι 15 “πολυχορευτές” της παράστασης.

Έχοντας αλλάξει τα δεδομένα της διασκέδασης τα τελευταία 2 χρόνια με τα εξαιρετικά show που παρουσίασε στο Casablanca Music Hall, η Νίνα Λοτσάρη ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη, παρουσιάζοντας ένα 4ωρο θέαμα υψηλών απαιτήσεων.

Kill Bill, Mission Impossible, Chicago, Cabaret και πολλά ακόμα μουσικά θέματα από αγαπημένες ταινίες θα ζωντανέψουν σε μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών και θα μας παρασύρουν στον “χορό των κατασκόπων”.

Μαζί τους η 14μελής ορχήστρα "GOLDFINGERS" & το συγκρότημα "PARADIS BALCAN".

Την παραγωγή υπογράφουν: Ηλίας Μαροσούλης, Άγγελος Κοταρίδης, Κωνσταντίνος Σκορδάλλης, ο οποίος θα έχει και την καλλιτεχνική διεύθυνση της παραγωγής.

Τα κείμενα είναι του Χάρη Ρώμα ενώ τις χορογραφίες και την σκηνοθεσία υπογράφει η Αποστολία Παπαδαμάκη.

Ενορχηστρώσεις-μαέστρος: Kωνσταντίνος Παγιάτης.

Η σκηνογραφία είναι του Μανόλη Παντελιδάκη.

Σχεδιασμός video Μάνος Χασάπης, φωτισμοί Σάκης Μπιρμπίλης.

Το ανανεωμένο Music Theater Rex, αυτό το χειμώνα θα φιλοξενήσει την Νίνα Λοτσάρη σε μια ξεχωριστή μουσικοχορευτική παράσταση…

Ετοιμαστείτε να την υποδεχτείτε…

Rex Music Theater Πανεπιστημίου 48 Τηλ. : 210 3823269 210 3814591 Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή – Σάββατο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...