Μετά τη μεγάλη απήχηση που είχε η «Μαγειρική» της Χρύσας Παραδείση, «ΤΑ ΝΕΑ» προσφέρουν και τη «Ζαχαροπλαστική» της
Κλασική μαγειρική σημαίνει διάρκεια (στον χρόνο) και αξιοπιστία.
Με άλλα λόγια, προγραμματίζουμε, προμηθευόμαστε τα υλικά και εάν ακολουθήσουμε τις οδηγίες σωστά το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Τουλάχιστον τρεις γενιές οι συνταγές της Χρύσας Παραδείση (μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής) μας λύνουν τα χέρια, με οδηγίες σαφείς και απλές.
Η Χρύσα Παραδείση γεννήθηκε στη Σμύρνη της Μικράς Ασίας το 1910 και συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες Ελληνίδες που ασχολήθηκαν με την ελληνική κουζίνα.
Με τη μαγειρική ασχολήθηκε από τη δεκαετία του ΄40 μέχρι και το 1987, ταξίδεψε σε Ελλάδα και εξωτερικό για να συλλέξει συνταγές, υλικά, μικρά μυστικά (που κάνουν τη διαφορά). Συνεργάστηκε επί σειρά ετών με εφημερίδες, γυναικεία περιοδικά και το ραδιόφωνο, ενώ τα βιβλία της έχουν κυκλοφορήσει και στην Αμερική, την Αυστραλία και την Ιαπωνία.
Η έκδοση για τη ζαχαροπλαστική που προσφέρουν «ΤΑ ΝΕΑ»- αφού ο τόμος με τη «Μαγειρική» της έγινε ανάρπαστος πριν από τρεις εβδομάδες- περιλαμβάνει έναν κατάλογο με πολλά είδη γλυκών: γλάσα, κρέμες, μους, πουτίγκες, κέικ, τούρτες, κουλουράκια, γλυκά ταψιού, γλυκά που γίνονται στο τηγάνι, τσουρέκια, κομπόστες, μαρμελάδες, παγωτά, γρανίτες, ζελέ, κοκτέιλ και ροφήματα με βάση τον καφέ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!