Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Η WIND χορηγός της ταινίας «Τα παιδία Δεν παίζει»


Η αληθινή ιστορία μιας παρέας τεσσάρων παιδιών στην Πάτρα, ηλικίας    9-14 ετών που διεκδικεί έναν χώρο για παιχνίδι…

Η WIND είναι ο χορηγός της ταινίας «Τα παιδία Δεν παίζει» με πρωταγωνιστές μια μικρή παρέα μαθητών -  την Αλεξάνδρα, τον Βλαντ, τη Χρύσα και τον Χρήστο - που ζουν στην Πάτρα και αποφασίζουν να διεκδικήσουν μόνα τους το δικαίωμά τους για παιχνίδι σε έναν ελεύθερο χώρο μέσα στο πυκνοκατοικημένο αστικό περιβάλλον.

Η ταινία καταγράφει όλη την προσπάθεια των τεσσάρων μαθητών ηλικίας 9-14 ετών που καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με τους αγανακτισμένους γείτονες, τους αυτοκινητοδρόμους και την έλλειψη πρασίνου και ελεύθερου χώρου στη γειτονιά τους που τελικά ζητούν από το Δήμαρχο της πόλης κ. Φούρα να τους παραχωρήσει ένα χώρο για παιχνίδι και άθληση.

Ο αγώνας είναι σκληρός. Τα παιδιά είναι μαχητικά, όμως η δημοτική αρχή έχει άλλες απόψεις.

Τελικά τα παιδιά θα τα καταφέρουν. Ο δήμαρχος θα τους παραχωρήσει το χώρο, ενώ η WIND θα κατασκευάσει ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5.

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση της ταινίας από τους συντελεστές ο κος Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς δήλωσε: «Η WIND είναι σήμερα παρούσα όχι μόνο ως χορηγός μιας αξιόλογης ταινίας με πρωταγωνιστές μικρούς καθημερινούς ήρωες, όχι μόνο γιατί αναγνωρίζει το δικαίωμα όλων των παιδιών για παιχνίδι, αλλά γιατί μπορεί να κάνει κάτι για αυτό.  Με την έμπρακτη συμβολή μας, την κατασκευή του γηπέδου, επιτυγχάνουμε ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ τον αντικειμενικό στόχο της ταινίας, ενώ παράλληλα δίνουμε αυτό που πάντα αναμένουμε από το τέλος μιας παιδικής ταινίας, ένα happy end

Παρακολουθώντας την αληθινή αυτή ιστορία με πρωταγωνιστές τα τέσσερα παιδιά, ο θεατής ανακαλύπτει μέσα από χαριτωμένες αυθεντικές ατάκες, ξεκαρδιστικές σκηνές, αυθορμητισμό και τρυφερότητα, την αντίληψη που έχουν για τη ζωή, τους μεγάλους, τη φιλία, την αγάπη άνευ όρων και την ασίγαστη ανάγκη για παιχνίδι.

Τη σκηνοθεσία υπογράφουν η Άγγελη Ανδρικοπούλου και ο Αργύρης Τσεπελίκας, ενώ στην παραγωγή είναι η Ρέα Αποστολίδη και ο Γιούρι Αβέρωβφ. Η ταινία είναι μια παραγωγή της ANEMON Productions σε συμπαραγωγή με τον ΣΚΑΙ και τελεί υπό την αιγίδα της UNICEF.

Η ταινία θα προβάλλεται στους κινηματογράφους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα στις 25 Μαρτίου 2010, από την εταιρία κινηματογραφικής διανομής FEELGOOD Entertainment.

ΦΩΤΟ: Από αριστερά: Γιούρι Αβέρωφ, παραγωγός της ταινίας, Ηλίας Λυμπέρης, Γενικός Διευθυντής της UNICEF, Ειρήνη Σουγανίδου, Γενική Διευθύντρια FEELGOOD Entertainment
Λάμπρος Κανελλόπουλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής της UNICEF, Aντρέας Φούρας, Δήμαρχος Πάτρας, Χρήστος Παναγόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος ΣΚΑΙ, Άγγελη Ανδρικοπούλου, σκηνοθέτης, Κατερίνα Παναγοπούλου, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου «Καλλιπάτειρα», Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων WIND Eλλάς, Χρήστος Μήτσης, κριτικός κινηματογράφου και συντονιστής της Σ.Τ, Αργύρης Τσεπελίκας, σκηνοθέτης της ταινίας, Ερασμία Ρηγοπούλου, Πρόεδρος του παραρτήματος του Σωματείου «Καλλιπάτειρα» στην Πάτρα ΚΑΙ 
Ο κ.  Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων WIND Ελλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...