Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Πασχαλινή Εορταγορά της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών στις 20 και 21 Μαρτίου

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης, Πόρτα Ανοιχτή,  ατόμων που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση, διοργανώνει για μία ακόμη χρονιά Πασχαλινή Εορταγορά στις 20 και 21 Μαρτίου 2010, στο Φουαγιέ του Πολεμικού Μουσείου (Οδός Ριζάρη 2), με σκοπό την οικονομική της ενίσχυση.
 
Η Εορταγορά θα είναι ανοιχτή για το κοινό το Σάββατο 20 Μαρτίου από τις 10 π.μ. έως και τις 7 μ.μ. και την Κυριακή 21 Μαρτίου από τις 10 π.μ. μέχρι και τις 5 μ.μ. Τα Πασχαλινά δώρα, οι χειροτεχνίες, τα λογοτεχνικά βιβλία, τα ρούχα, τα δερμάτινα είδη, τα γλυκά, οι μαρμελάδες, οι μεζέδες και τα φαγητά είναι μερικά από τα είδη που μπορούν να βρουν οι επισκέπτες κατά τις δύο ημέρες της λειτουργίας της Εορταγοράς, ενώ για τους μικρούς φίλους η Εταιρεία έχει δημιουργήσει την παιδική γωνία όπου θα διατίθενται παιδικά ρούχα και παιχνίδια.   
 
Η καθιερωμένη ετήσια Πασχαλινή Εορταγορά αποτελεί έναν από τους πλέον αποδοτικούς τρόπους οικονομικής ενίσχυσής, καθώς επίσης και κινητοποίησης και δημιουργίας των ατόμων με τέτοιου είδους κινητικές δυσκολίες, καθώς μέσα από την δημιουργία αντικειμένων προάγεται η ομαδικότητα και η εργατικότητα και ενισχύεται το αίσθημα του ανήκει σε ένα κοινωνικό σύνολο, της προσφοράς και της ανταπόδοσης, παράγοντες σημαντικοί για την καλύτερη διαβίωση των ατόμων που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση. 
 
Υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας είναι επίσης η Alpha Bank και η εταιρεία Positive Energy. Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι η εφημερίδα City Press και χορηγός Δημοσίων Σχέσεων η εταιρία Action PR Hellas.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...