Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Έκθεση ζωγραφικής της Ρουμπίνας Σαρελάκου στον Πολυχώρο Απόλλων



Η Νομαρχία Πειραιά δια του Νομάρχη Γιάννη Μίχα εγκαινίασε , στον Πολυχώρο Απόλλων στα Καμίνια την Έκθεση ζωγραφικής της Ζωγράφου και Χαράκτριας Ρουμπίνας Σαρελάκου αφιερωμένη στο νησί της Κρήτης.
Λαμπρά τα εγκαίνια όπως και τα έργα της κ. Σαρελάκου που μας εντυπωσίασαν, τόσο για την ποικιλία των θεμάτων τους όσο και για την ποιότητά τους.

Μια έκθεση που θα αφήσει βαθιά τα χνάρια της στον Πολυχώρο Απόλλων και στους Πειραιώτες, καθώς είναι πολύ εξαιρετικά και πρωτότυπα τα έργα τα αφιερωμένα στην Κρήτη.

Παρόντες στην Έκθεση, εκτός των άλλων και, ο Βουλευτής κ. Δημήτρης Καρύδης, οι Νομάρχες, Πειραιά κ. Γιάννης Μίχας και Ηρακλείου κα Σχοιναράκη Ευαγγελία, η Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Ρουμπίνη Ανδριοπούλου, οι Αντινομάρχες κ.κ Χρήστος Αγγέλης, Λάζαρος Αλεξανδρίδης, Παύλος Τριανταφύλλου, Σταύρος Μαρκάτος, Σπύρος Αλεξόπουλος, και Βασίλης Βαλσαμάκης, η Νομαρχιακή Σύμβουλος κ. Βιολέτα Γεράνη, ο Στρατηγός της ΕΛΑΣ ε.α κ. Γιάννης Τετράδης, ο πρώην Γενικός Δ/ντής της ΔΗΡΑΠ κ. Δημήτρης Κρητικός, οι Πρόεδροι, του Συνδέσμου των Αποφοίτων της Ιωνιδείου κ. Κώστας Μπουρλετίδης, του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου κ. Χρυσάνθη Μουτσάτσου, του Εξωραϊστικού Καστέλλας κ . Κώστα Κονιστής και του Φυσιολατρικού Καμινίων «ΦΟΙΒΟΣ» κ. Σπύρος Κουσουρής και ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λευτέρης Παγίδας.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τα μέσα Απριλίου 2010. Είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη τις ώρες και ημέρες λειτουργίας του Πολυχώρου (καθημερινά και Σ/Κ 10.00-13.30 & 17.00-20.30, τηλ. επικ. 210 4539395).  Γιάννης Κανατσέλης (Φωνή Πειραιωτών)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...