Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Διακόπηκε άδοξα το γύρισμα της ταινίας «Το Γαμοπίλαφο»!

Διακόπηκαν ξαφνικά και ... οριστικά τα γυρίσματα της φιλόδοξης ταινίας «Το Γαμοπίλαφο»  και πολλοί γνωστοί ηθοποιόί, σκηνοθέτες, τεχνικοί κ.α. έμειναν χωρίς δουλειά.

Τα γυρίσματα της ταινίας «Το Γαμοπίλαφο» ξεκίνησαν από την παλιά πόλη του Ρεθύμνου, σε σενάριο Λευτέρη Καπώνη, γνωστού από τις τηλεοπτικές σειρές «Και οι Παντρεμένοι έχουν ψυχή», «Τζιβαέρι», «Εραστής δυτικών προαστίων"  σε σκηνοθεσία του αδελφού του, Σπύρου, που σκηνοθέτησε τη σειρά,«Το σπίτι δίπλα στη θάλασσα». Διευθυντής φωτογραφίας ήταν ο Άρης Σταύρου («El Greco», «Ο Βυσσινόκηπος») και τη μουσική υπογράφει ο Σταμάτης Κραουνάκης.
Το καστ της ταινίας απαρτιζόταν από τους Γιώργο Παρτσαλάκη, Βάνα Μπάρμπα, Θεοφανία Παπαθωμά, Πασχάλη Τσαρούχα, Κώστα Αποστολάκη, Νικολέτα Βλαβιανού.
Το σενάριο της ταινίας, επικεντρώνεται στην κάθοδο ενός συγγραφέα στο Ρέθυμνο, προκειμένου να τελειώσει το μυθιστόρημά του.
Ερχόμενος στην πόλη, θα σκλαβωθεί από την κρητική ομορφιά και κουλτούρα και θα ερωτευτεί μία κοπέλα, κόρη ενός βοσκού. Όμως, θα προκύψουν αρκετά εμπόδια στο δρόμο του, με τους μεγαλοαστούς γονείς του ν’ αντιδρούν γι’ αυτή του τη σχέση...
Τα γυρίσματα της ταινίας που ξεκίνησαν στην παλιά πόλη, συνεχίστηκαν σε αρκετά μέρη του νομού Ρεθύμνου όλο το Νοέμβριο.
Στο τέλος του μήνα διακόπηκαν και επρόκειτο να ξαναρχίσουν λίγο πρίν τις γιορτές των Χριστουγέννων. Κάτι που δεν έγινε και προβλημάτισε πολλούς ηθοποιούς που απευθύνθηκαν στον παραγωγό και τον Λευτέρη Καπώνη και η απάντηση που πήραν ήταν ότι "θα υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση".
Η Καθυστέρηση, τελικά, έγινε αναβολή και η αναβολή οριστική διακοπή κάτι που πίκρανε τους ηθοποιούς και τους άλλους συντελεστές και απέδειξε την προχειρότητα που στήνονται οι ελληνικές παραγωγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...