Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Μετά τα Οσκαρ στο σκoτάδι της καλύβας

Σε κακοφτιαγμένη καλύβα μένει ακόμα η Ρουμπίνα Αλι που συμμετείχε στην καλύτερη ταινία του 2009. Η μικρή πρωταγωνίστρια του «Slumdog Millionaire» είχε εμφανιστεί στην περσινή απονομή των Οσκαρ και οι παραγωγοί της ταινίας (που κέρδισε συνολικά οχτώ χρυσά αγαλματίδια) της υποσχέθηκαν ένα νέο ζεστό σπιτικό. Ωστόσο δεν το απέκτησε ποτέ.

Παρά το γεγονός ότι τα κέρδη του φιλμ άγγιξαν τα 265 εκατομμύρια ευρώ, λέγεται ότι η Ρουμπίνα Αλι και ο μικρός Αζχαρουντίν Μοχάμεντ Ισμαήλ (που υποδυόταν τον πρωταγωνιστή σε μικρή ηλικία) έλαβαν για τη συμμετοχή τους στην ταινία μόλις 720 ευρώ ο καθένας. Ενα χρόνο πριν το κοριτσάκι που έγινε γνωστό από το βραβευμένο φιλμ επισκέφτηκε το Χόλιγουντ για τη μεγάλη βραδιά απονομής των Οσκαρ. Πραγματικά, έμεινε έκπληκτη από τον τρόπο ζωής των ηθοποιών και έτσι λίγο αργότερα εξέφρασε την επιθυμία της μία μέρα να γίνει και αυτή μεγάλο αστέρι του κινηματογράφου.

Αν και της υποσχέθηκαν ένα νέο σπίτι για να πάψει να ζει η ίδια και η οικογένειά της στη φτωχογειτονιά του Μουμπάι, αυτό δεν βρέθηκε ποτέ. Σύμφωνα με τους γονείς της, δεν τους δόθηκαν ποτέ τα χρήματα που απαιτούνταν για την αγορά ενός αξιόλογου καινούργιου σπιτικού.

Ο Ντάνι Μπόιλ, ο σκηνοθέτης της διάσημης ταινίας, λίγο μετά το τέλος των γυρισμάτων δήλωσε ότι ανησυχεί μήπως αναστάτωσε τη ζωή των μικρών παιδιών. Μπορεί όμως η μικρή Ρουμπίνα να θέλει να γίνει γνωστή, αλλά όπως φαίνεται δεν… πετάει στα σύννεφα. Εξηγεί ότι μένει τόσο καιρό σε παράγκα που λίγο ακόμα δεν την πειράζει. Προς το παρόν, απολαμβάνει μόνο τη μεγάλη τηλεόραση που κατάφερε να αγοράσει με τα έσοδά της. ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΚΟΥΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...