Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Έκθεση για βιβλιοφάγους και μη στα Τρίκαλα


Άνοιξε τις πύλες της η 17η έκθεση βιβλίου που για πολλοστή φορά πραγματοποιείται στην πλατεία Ρήγα Φεραίου στο κέντρο της πόλης. Η έκθεση, αποτελεί μια καλή αφορμή για να έρθουν οι Τρικαλινοί, ανεξαρτήτως ηλικίας, κοντά στο βιβλίο. Άλλωστε τίτλος της φετινής έκθεσης είναι : “Τα Τρίκαλα αγαπούν το βιβλίο”.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Βιβλιοπωλών κ. Κωστή Τσιοπελάκο, φέτος στην έκθεση συμμετέχουν 7 Βιβλιοπωλεία των Τρικάλων, δυο λιγότερα σε σχέση με πέρυσι, ενώ παράλληλα υπάρχει και περίπτερο με έκθεση φωτογραφίας. “Για διάφορους λόγους δυο συνάδελφοι αποφάσισαν να μη συμμετάσχουν φέτος”, σχολίασε ο κ. Τσιοπελάκος και εξήγησε ότι αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. “Οι επτά που είμαστε έχουμε καλύψει σχεδόν το σύνολο της βιβλιοπαραγωγής. Θα βρείτε καινούργιους αλλά και παλιούς τίτλους, θα βρείτε ότι αναζητά κανείς”, συμπλήρωσε.

Αυτό βέβαια που τόνισε, είναι η ανάγκη να βρεθούν πιο κοντά στο βιβλίο άνθρωποι που δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με τα βιβλία και αναλώνουν τις ώρες τους μπροστά στην τηλεόραση, χάνοντας την απόλαυση του βιβλίου. “Οι βιβλιοφάγοι θα περάσουν έτσι κι αλλιώς αλλά η έκθεση είναι μια καλή ευκαιρία να αγοράσουν βιβλία, όλοι εκείνοι που δύσκολα μπαίνουν στα βιβλιοπωλεία.”, είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των βιβλιοπωλών και πρόσθεσε: “Και να σκοντάψουν επάνω, περιμένουμε να πάρουν κάποιο βιβλίο στα χέρια τους”.

Ο κ. Τσιοπελάκος σημείωσε δε, ότι οι τιμές των βιβλίων στην έκθεση είναι ίδιες με αυτές που είναι στα βιβλιοπωλεία και αποτελούν ενιαίες τιμές πανελλαδικά.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή ως την επόμενη Κυριακή 16 Μαΐου, οπότε άπαντες έχουν την ευκαιρία να χαζέψουν και να αγοράσουν καινούρια και παλιά, αγαπημένα βιβλία, όλων των εκδοτικών οίκων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...