Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2010


ΓΗΠΕΔΟ TAEKWONDO ΦΑΛΗΡΟ
Μια δυνατή ροκ βραδιά αλλάζει χώρο κι απο το κέντρο της Αθήνας, μεταφέρεται με καλοκαιρινή διάθεση δίπλα στη θάλασσα. Στο γήπεδο Taekwondo στο Φάληρο. Μια βραδιά με  τη μουσική που ξεκινάει από το punk που σάρωσε τα πάντα στα μέσα της δεκαετίας του ’70 και συνέχισε με τη δημιουργία του punk-rock στυλ τη δεκαετία του ‘80. Αν θέλαμε να χαρακτηρίσουμε όχι με απλές λέξεις αλλά με καλλιτέχνες αυτό το είδος, τότε σίγουρα θα αναφέραμε μεταξύ άλλων τον Billy Idol (με τρία Grammy και εννέα MTV music video awards στο ενεργητικό του) αλλά και τους Stranglers.

Μια βραδιά για όσους αγαπούν τα ‘80s κι έχουν τραγουδήσει το Sweet sixteen ή το Mony – Mony ή και τα White WeedingRebel Yell του Billy Idol που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αλλά και τα Golden Brown”, No More Heroes Always the Sun  των Stranglers που είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στη χώρα μας.
Στις 18 Ιουνίου, το γήπεδο TAEKWONDO στο Φάληρο υποδέχεται αγαπημένο ροκ, ατίθασο πάνκ και όλα αυτά με ένα ιδιαίτερα προσιτό εισιτήριο. Γενική είσοδος 38 Ευρώ!!!
Η προπώληση συνεχίζεται από το Ticket House, τα Metropolis και τα Village cinemas!
Ενημερώνουμε ότι τα εισιτήρια που έχουν ήδη προπωληθεί, ισχύουν κανονικά για το νέο χώρο της συναυλίας.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...